SALAM PERKENALAN

Posted: August 9, 2009 in Uncategorized

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA,

INI ADALAH BLOG PERSENDIRIAN. myradix.wordpress.com ADALAH PENGEDAR BERTAULIAH PRODUK-PRODUK HALAL LAGI SUCI KELUARAN HPA INDUSTRIES SDN. BHD. HPA ADALAH SYARIKAT MELAYU ISLAM YANG TELAH DIASASKAN OLEH TUAN HJ. ISMAIL BIN HJ. AHMAD YANG BERASAL DARI KG. MATA AYER, PERLIS PADA BULAN SEPTEMBER, 1987 SECARA KECIL-KECILAN YANG KETIKA ITU DIKENALI SEBAGAI Perubatan Tradisional Al Wahida. SELEPAS 8 TAHUN BEROPERASI, BERBEKALKAN WARISAN PENINGGALAN NENEK MOYANG, HPA INDUSTRIES SDN. BHD. PUN DITUBUHKAN PADA 15HB. JULAI, 1995.

PENGALAMAN LAMPAU HPA BERJAYA MENCATAT SEJARAH KEJAYAAN DAN BERTAHAN SEHINGGA KINI. HPA MERUPAKAN PERNIAGAAN YANG PENUH DENGAN POTENSI, PENCAPAIAN DAN KECEMERLANGAN. TUJUAN UTAMA PENUBUHAN HPA IALAH UNTUK MEMBERI PENDEDAHAN TENTANG PERUBATAN HERBA TRADISIONAL SEBAGAI SATU RAWATAN ALTERNATIF KEPADA MASYARAKAT BUKAN SAHAJA MEMBERI MENJAMIN KESIHATAN MALAHAN DAPAT MENGECAPI KEMAKMURAN DAN MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN.

SELARI DENGAN PERKEMBANGAN PERNIAGAAN SEMASA, HPA INDUSTRIES SDN. BHD BUKAN SAHAJA MENUMPUKAN KEPADA ASPEK PERUBATAN HERBA SEMATA-MATA TETAPI TELAH MENGELUARKAN BANYAK PRODUK-PRODUK LAIN YANG HALAL LAGI SUCI UNTUK KEGUNAAN UMAT ISLAM.

MARI BERSAMA KAMI MENJADI AHLI HPA. ANDA BOLEH MENDAPATKAN PRODUK DAN PERKHIDMATAN YANG HALAL DAN SUCI LAGI BERKUALITI PADA HARGA YANG KOMPETETIF. SETIAP PEMBELIAN DISERTAI DENGAN NILAI MATA YANG MEMBOLEHKAN ANDA MENDAPAT BONUS HASIL PEMBELIAN PADA SETIAP BULAN. KAEDAH PEMASARAN KAMI ADALAH SECARA MULTI LEVEL MARKETING SYARIAH (MLMS) YANG DIIKTIRAF OLEH PANEL SYARIAH HPA.

INSYAALLAH myradix.wordpress.com AKAN MEMBERIKAN SEGALA MAKLUMAT YANG DIPERLUKAN OLEH ANDA BAGI MENDAPATKAN PRODUK DAN PERKHIDMATAN YANG HALAL DAN SUCI DAN DARIPADA MASA KE SEMASA IA AKAN MEMUATKAN ISU-ISU SEMASA BERKAITAN PRODUK HALAL SUCI.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s