MAJLIS BERBUKA PUASA MERIAH

Posted: September 7, 2009 in Aktiviti

ALHAMDULILLAH MAJLIS BERBUKA PUASA KOMITI HPA CAWANGAN BENTONG TELAH BERJAYA DIADAKAN DENGAN SEDERHANA TETAPI MERIAH SEPERTI YANG TELAH DIJADUALKAN. SERAMAI LEBIH KURANG 60 AHLI HPA BENTONG SERTA LEBIH KURANG 20 OARANG ANAK-ANAK TELAH TURUT SAMA MEMERIAHKAN MAJLIS TERSEBUT.

TETAMU KEHORMAT IAITU PRESIDEN KPA, PJM HAFIDZAN FAUZI TURUT HADIR DITEMANI ISTERI-ISTERI DAN ANAK-ANAK.

MAJLIS DIMULAKAN DENGAN BERBUKA PUASA DAN DIIKUTI DENGAN SOLAT MAGHRIB DAN TAHLIL YANG DIIMAMKAN OLEH USTAZ ARIS HAZLAN. SEMENTARA MENANTI WAKTU SOLAT ISYAK, PJM HAFIDZAN FAUZI TELAH MENYAMPAIKAN UCAPAN/MOTIVASI SERTA PERKEMBANGAN TERKINI HPA. INI DISUSULI DENGAN MAJLIS PENYAMPAIAN CENDERAHATI KEPADA BEKAS PESERTA-PESERTA PBC SERTA PENYAMPAIAN ALATULIS UNTUK ANAK OLEH PJM HAFIDZAN. TERIMA KASIH KEPADA PJM HAFIDZAN FAUZI YANG TELAH MENYEDIAKAN SEMUA CENDERAHATI TERSEBUT.

MAJLIS KEMUDIANNYA DITERUSKAN DENGAN SOLAT ISYAK DAN SOLAT TARAWIH YANG DIIMAMKAN OLEH PJ ALIAS DAN CIKGU TUAH BERTINDAK SEBAGAI BILAL.

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA AJK KOMITI HPA CAWANGAN BENTONG SERTA AHLI-AHLI HPA YANG TELAH BERSAMA-SAMA MENJAYAKAN MAJLIS TERSEBUT.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s