PRODUK TERBARU HPA

Posted: September 30, 2009 in Produk HPA, PRODUK KAPSUL & SOFTGEL, PRODUK KEGUNAAN HARIAN, PRODUK MAKANAN

2 (2)

PRODUK INI SANGAT SESUAI BAGI MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH KADAR KOLESTROL YANG TINGGI. PRODUK INI DIHASILKAN DARIPADA MINYAK IKAN SOLOMON DAN TELAH TERBUKTI BERKESAN MELANCARKAN PERJALANAN DARAH DAN MENGEMBALIKAN KADAR KOLESTROL KE PARAS NORMAL. PRODUK INI JUGA SESUAI KEPADA MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH DIABETIS, GHOUT DAN RHEUMATIK.

PB

COKLAT RADIX KINI BERADA DI PASARAN HPA (HOMEMADE) – SATU LAGI PRODUK BARU MUNCUL IAITU COKLAT KOKO. KELAZATAN KOKO ASLI DAPAT DIRASAI TANPA PEWARNA ATAU AROMA SINTETIK. KOKO ASLI BANYAK KELEBIHANNYA KERANA MENURUT KAJIAN, MEREKA YANG SERING MINUM/MAKAN KOKO KURANG RISIKO DISERANG SERANGAN JANTUNG. DI SAMPING ITU, KOKO JUGA MAMPU MEMPENGARUHI EMOSI PENGGUNANYA. DI NEGARA-NEGARA BARAT, MEREKA MENJADIKAN KOKO SEBAGAI BAHAN AFRODISIAK (PENAMBAH TENAGA SEGERA).

BUAT MASA INI, HPA TELAH BERJAYA MENGHASILKAN DUA PRODUK UTAMA DARIPADA KOKO IAITU RADIX KOKO DAN COKLAT KOKO YANG DIJAMIN HALAL DAN SUCI. SEMOGA DENGAN ADANYA PRODUK-PRODUK INI, PENGGEMAR-PENGGEMAR KOKO SELAMAT DARIPADA MEMAKAN KOKO YANG MENGANDUNGI BAHAN LEMAK YANG DIRAGUI. KITA MENYEDIAKAN ALTERNATIF KEPADA PENGGUNA YANG PRIHATIN TENTANG HALAL HARAM & KESIHATAN.

SATU LAGI PRODUK YANG DIEDARKAN IALAH KACANG TUMBUK DAN KACANG POTONG. PRODUK INI MENDAPAT PERMINTAAN YANG TINGGI TETAPI KEBIASAANNYA IA MENGANDUNGI LELEMAK HAIWAN YANG HARAM. HPA MENGAMBIL INISIATIF MENGELUARKAN KEDUA-DUA PRODUK INI TANPA MENGANDUNGI LELEMAK MALAH HPA MEMASUKKAN MADU LEBAH ASLI KE DALAMNYA.

MEMANDANGKAN KAPSUL IMT TELAH MENDAPAT PERMINTAAN YANG BAIK SEBAGAI HERBA PERAWATAN DEMAM, KINI HPA TELAH MENGELUARKAN IMT DALAM BENTUK MINUMAN BAGI MENGGANTIKAN AIR PENAWAR DEMAM YANG BANYAK BERADA DI PASARAN LUAR.

DI SAMPING ITU, PRODUK PAKAIAN JUGA SEDANG DIUSAHAKAN DAN DIPASARKAN DALAM MLMS HPA DENGAN TAMBAHAN PRODUK TUALA BERLOGOKAN HPA. INI ADALAH DI ANTARA PRODUK-PRODUK AWAL DALAM BENTUK PAKAIAN SEMENTARA HPA MERANCANG AGAR HPA MENJADI SEBUAH MALL DI SUATU HARI NANTI, INSYAALLAH.

2 (3)

HPA MENGAMBIL INISIATIF DALAM MENGELUARKAN MI KUNING KERING SEBAGAI ALTERNATIF KEPADA MI KUNING YANG ADA DI PASARAN LUAR SANA YANG MENGANDUNGI TERLALU BANYAK BAHAN KIMIA SERTA PEMBUATAN YANG TIDAK BEGITU BERSIH UNTUK DIMAKAN OLEH ORANG ISLAM.

Advertisements
Comments
  1. […] KING SALAMON OIL SOFTGEL (OMEGA GOLD) KING SALAMON OIL SOFTGEL (OMEGA GOLD) […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s