KARNIVAL HPA BENTONG

Posted: July 24, 2010 in Aktiviti

KARNIVAL HPA BENTONG TELAH DIADAKAN DAN DIANJURKAN OLEH KOMUNITI HPA CAWANGAN BENTONG PADA 18 JULAI 2010 YANG BARU LALU. BANYAK AKTIVITI-AKTIVITI YANG TELAH DISUSUN DAN DIJALANKAN DI SEPANJANG HARI TERSEBUT BERMULA DARIPADA PUKUL 8.30 PAGI SEHINGGALAH KE PUKUL 6.00 PETANG.

DI ANTARA AKTIVITI-AKTIVITI YANG TELAH DIJALANKAN IALAH PERTANDINGAN MEWARNA UNTUK KANAK-KANAK, PERTANDINGAN MENEKA BIJI BETIK, CABUTAN BERTUAH, PENERANGAN PROFILE HPA DAN DEMO KIROPRAKTIK OLEH PRESIDEN KPA, PJM HAFIDZAN FAUZI, JUALAN PRODUK-PRODUK HPA, JUALAN MAKANAN YANG BERASASKAN PRODUK-PRODUK HPA SEPERTI AYAM GORENG TEPUNG RFC, AYAM KICAP BEREMPAH, IKAN ASAM PEDAS, JUALAN AIS KRIM TOYYIBAH SERTA MINUMAN BERKARBONAT PERCUMA.

DIAGNOS PENYAKIT MELALUI SARAF TAPAK TANGAN JUGA TELAH DIADAKAN OLEH HERBALIS FATIN DAN ASMA DISAMPING PEMERIKSAAN TEKANAN DARAH TINGGI DAN KANDUNGAN GULA DALAM DARAH JUGA TELAH DIADAKAN SECARA PERCUMA.

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PENGUNJUNG, PEMIMPIN-PEMIMPIN HPA SETEMPAT, AHLI-AHLI HPA, JAWATANKUASA KOMUNITI HPA CAWANGAN BENTONG KERANA TELAH BERSAMA-SAMA MENJAYAKAN KARNIVAL TERSEBUT. SEMOGA DENGAN ADANYA KARNIVAL SEPERTI INI AKAN MERAPATKAN LAGI HUBUNGAN DI ANTARA MASYARAKAT SETEMPAT DENGAN HPA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s