CHLOROPHYLL DROPS

Posted: August 7, 2010 in Berita, HPA News, Produk HPA, PRODUK MINUMAN
CHLOROPHYLL DROPS HPA

PRODUK HPA CHLOROPHYLL DROPS (KLOROFIL) INI MERUPAKAN HASIL KAJIAN DR. ZAKARIA ABDULLAH, SEORANG SAINTIS MUSLIM YANG JUGA BERJAYA MEMBUAT PRODUK YANG DIHASILKAN DARIPADA STEM SEL EPAL.

KLOROFIL INI BUKAN SEPERTI LIQUID CHLOROPHYLL (KONSENTRASI) YANG DIJUAL DI PASARAN TETAPI IA ADALAH KLOROFIL YANG BOLEH MENGALKALIKAN ASID DALAM TUBUH BADAN. ASIDOSIS ADALAH MERUPAKAN MASALAH UTAMA DALAM KEHIDUPAN PADA HARI INI APABILA SOAL PEMAKANAN TIDAK DIJAGA. SEPATUTNYA KITA BANYAK MENGAMBIL MAKANAN BERALKALI LEBIH DARIPADA MAKANAN BERASID. MALANGNYA KEADAAN INI TERBALIK PADA HARI INI YANG MENYEBABKAN TIMBULNYA PELBAGAI JENIS PENYAKIT.

“BUANG ASID BUANG PENYAKIT” MERUPAKAN KAEDAH PENGURUSAN TUBUH YANG PALING BERKESAN DI MANA IA MEMBERIKAN KESAN YANG SANGAT POSITIF TERHADAP KESIHATAN. PENGAMBILAN HERBA-HERBA UBATAN JUGA AKAN MENJADI LEBIH BERKESAN SETELAH PENGAMBILAN KLOROFIL. SATU CONTOH YANG SANGAT KETARA IALAH PENYAKIT KEPUTIHAN PADA WANITA AKAN PULIH DALAM TEMPOH TIDAK SAMPAI TIGA HARI, INSYAALLAH.

MASUKKAN TIGA (3) TITIS SAHAJA CHLOROPHYLL DROPS HPA KE DALAM SEGELAS AIR DI MANA PH AIR TERSEBUT AKAN BERUBAH BACAANNYA KEPADA 10++. INI TIDAK AKAN BERLAKU DENGAN PENGGUNAAN PRODUK KLOROFIL YANG LAIN TERMASUKLAH KLOROFIL KONSENTRASI. INILAH YANG MEMBEZAKAN DI ANTARA CHLOROPHYLL DROPS HPA DENGAN PRODUK-PRODUK KLOROFIL YANG LAIN.

AIR ALKALI DARIPADA PENAPIS AIR DEW HPA BACAAN PH IALAH 9++. IA SANGAT BAIK SEBAGAI MINUMAN DI SAMPING CHLOROPHYLL DROPS HPA. SELAMAT MENCUBA.

(Sumber: http://jawiherbshop.blogspot.com/2010/08/chlorophyll-drop-hpaproduk-baru.html )


HARGA PENGEDAR HPA
SEMENANJUNG MALAYSIA: RM45.00
SABAH & SARAWAK: RM50.00

HARGA PENGGUNA
SEMENANJUNG MALAYSIA: RM50.00
SABAH & SARAWAK: RM60.00

NILAI MATA (NM): 10

Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s