KONVEK HPA MALAYSIA 2011

Posted: February 6, 2011 in Berita, HPA News, KONVEK 2010

KONVEK HPA MALAYSIA 2011:


Konvensyen HPA Malaysia 2011 telah dilangsungkan dengan gemilangnya di Putrajaya International Convention Centre pada 5/2/2011 bermula dari pukul 8 pagi dan berakhir pada pukul 2 petang. Konvek pada kali ini telah dihadiri oleh Pengarah Urusan HPA Tuan Haji Ismail Bin Ahmad, pengurusan tertinggi HPA, leader daripada Malaysia, Indonesia serta wakil-wakil HPA seluruh Nusantara, Brunei, Kemboja, Thailand dan Vietnam. Dianggarkan seramai 5000 pengedar HPA telah membanjiri PICC.

Tahniah kepada PJM Ustaz Mohd Ramizu Bin Abdullah kerana dinobatkan sebagai penerima Anugerah Distributor of The year (DOTY) 2010 pada Konvek HPA Malaysia 2011. Anugerah telah disampaikan oleh Pengarah Urusan HPA, Tuan Haji Ismail Bin Haji Ahmad. Tahniah juga kepada penerima-penerima anugerah yang lain.

KLIK UNTUK LIHAT ALBUM

Advertisements
Comments
 1. maya says:

  السلام عليكم
  Anak saya mempunyai masalah alahan pada kucing dan makanan gatal. Hidungnya akan gatal dan ada biji2 pada kelopak mata dan bahagian hidungnya. Anak saya juga mempunyai masalah kurang berat badan walaupun makan dengan banyak. Boleh syorkan produk yang sesuai untuk masalah anak saya.

  • hanimuddin says:

   JIKA ANAK TUAN/PUAN BOLEH MAKAN HERBA KAPSUL, DI ANTARA PRODUK YG DICADANGKAN IALAH COSCINIUM PLUS + HERBA ROSELLE (VITAMIN C). MULAKAN DGN JUMLAH PALING MINIMUM IAITU SATU DIMAKAN 2 KALI SEHARI. DISAMPING ITU BOLEH JUGA GUNAKAN PRODUK ARDISIA, MALAC, PLANTISOL ATAU VITEX.

   BAGI MASALAH BADAN TIDAK MEMBESAR WALAUPUN MAKAN BANYAK, IA ADALAH AKIBAT DARIPADA BADAN GAGAL MENYERAP ZAT-ZAT MAKANAN YG DIMAKAN. DICADANGKAN MENGAMBIL KORDIAL/JUS KURMA, KOPI RADIX, KAPSUL RADIX DAN SPIRULINA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s