MAJLIS BERBUKA PUASA KOMITI HPA CAWANGAN BENTONG

Posted: August 18, 2011 in Aktiviti, Berita, HPA News

MAJLIS BERBUKA PUASA KOMITI HPA CAWANGAN BENTONG:

PIHAK KOMITI HPA CAWANGAN BENTONG, PAHANG TELAH SEKALI LAGI BERJAYA MENGADAKAN MAJLIS BERBUKA PUASA PADA 17 RAMADHAN 1432 (17/8/2011) BERTEMPAT DI HPA CAWANGAN BENTONG. PELBAGAI JUADAH BERBUKA PUASA DAN MOREH TELAH DISEDIAKAN OLEH SEMUA AJK DAN DIBAWA DARI RUMAH MASING-MASING. SEPERTI BIASA, TETAMU KEHORMAT IALAH PJM HAFIDZAN FAUZI SERTA KELUARGA.

MAJLIS BERMULA PADA PUKUL 7.00 PETANG DI MANA SEMUA AJK SERTA AHLI-AHLI HPA KAWASAN BENTONG HADIR. PADA PUKUL 7.26 PETANG BERBUKA PUASA. DIIKUTI SOLAT MAGHRIB BERJAMAAH. SELESAI SOLAT, DIADAKAN SESI RAMAH MESRA DI ANTARA YANG HADIR BERSAMA PJM HAFIDZAN. INI DIKUTI DENGAN UCAPAN PENGERUSI KOMITI HPA CAWANGAN BENTONG DAN UCAPAN PJM HAFIDZAN FAUZI DAN SETERUSNYA PENYAMPAIAN CENDERAHATI.

KEMUDIAN MAJLIS DITERUSKAN DENGAN SOLAT ISYAK DAN TARAWIH BERJAMAAH DAN MAJLIS DIAKHIRI DENGAN MOREH. TERIMA KASIH KEPADA PJM HAFIDZAN YANG TELAH SUDI HADIR, KEPADA AJK YANG TELAH MENYEDIAKAN JUADAH, KEPADA SEMUA YANG HADIR DAN YANG TERLIBAT DI DALAM MENJAYAKAN MAJLIS TERSEBUT.

KLIK UNTUK MELIHAT GAMBAR-GAMBAR.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s